PREGLED GODINE: Najčitanije na portalu Lug-Prozor.info u 2021. godini - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

PREGLED GODINE: Najčitanije na portalu Lug-Prozor.info u 2021. godini

Share This

 

U 2021. godini, portal Lug-Prozor.info zabilježio je nekoliko stotina hiljada posjeta, a ekipa portala pripremila je najčitanije objave u 2021. godini.


1. Općina Prozor-Rama nastavlja pomagati mlade i u 2021. godini: Za novorođeno dijete i do 2000 KM, pomoć i pri rješavanju stambenih pitanja

Najčitanija, a ujedno i objava koju su prenjeli mnogi mediji u BiH, bila je vijest o pomoći mladima u našoj općini. Vijest možete pregledati klikom OVDJE.


2. Ivančević za Federalnu TV: : Uradili smo mnoge važne projekte za Prozor-Ramu

O uspjesima Općine Prozor početkom marta u Federaciji danas govorio je prvi čovjekom Općine, Jozo Ivančević. Ova objava nalazi se među najčitanijim na našem portalu u prethodnoj godini, a istu možete pregledati u nastavku, klikom OVDJE.


3. Razgovor sa predsjedavajućim OV-a Prozor, Ibrom Plecićem

Iako objavljen u posljednjim danima 2021. godine, razgovor sa predsjedavajućim Općinskog vijeća Prozor, Ibrom Plecićem, nalazi se među najčitanijim objavama u 2021. godini. Cijeli razgovor možete pogledati klikom OVDJE.


4. Senad Lulić pomogao izgradnju Spomen-obilježja u Škrobućanima kod Prozora

Vijest koju su također prenjeli mnogi mediji u BiH, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Lazija, Senad Lulić, vrijednom donacijom pomogao je izgradnju Spomen obilježja "Šehidske kapije" u Škrobućanima kod Prozora. Objavu možete pregledati klikom OVDJE.


5. Da se ne zaboravi, da se ne ponovi: Šta se stvarno dogodilo u Prozoru 23.10.1992. godine?

Šta se stvarno dogodilo  tog 23.oktobra 1992.godine u Prozoru je vijest koja je među najčitanijim u 2021. godini, a istu možete pogledati klikom OVDJE.


OSTALO NAJČITANIJE

Nema komentara:

Objavi komentar