Marketing - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Marketing

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU?
Internet u BIH koristi oko 52% stanovništva (podaci iz maja 2011.) Internet portali su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu. Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web portalima, dok primjerice kod TV-a postoji vrijeme emitiranja: ko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitiranu reklamu. To nije zanemarivo, jer kad korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerovatnost da će lakše prihvatiti informacije, i to ne samo one koje sam traži, nego i one koje mu se tamo nude.
LUG-PROZOR.INFO
Lug-Prozor.info je počeo s radom 2016. godina s idejom da svojim čitateljima na najbrži način prezentira najnovije informacije iz Prozora i , a u  daljnjem je radu proširio svoje izvještavanje na šire područije tako da danas svojim čitateljima donosi informacije iz čitave BIH i svijeta.
www.lug-prozor.info svakodnevno čita nekoliko hiljada posjetilaca (Google Analystic statistika).
KOLIKO KOŠTA?
Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medijima. Osim toga Internet oglašavanje je učinkovitije od oglašavanja u ostalim medijima ako svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj grupi jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve nudite.
www,lug-prozor.info nudi oglašivačima mogućnost postavljanje reklame na dio/ kategoriju stranice koji najbolje odgovara vašem proizvodu ili usluzi, odabirom rubrika na kojima će se prikazivati njihove reklame. 
Tako možete odabrati da se Vaša reklama prikazuje na svim stranicama (naslovnica + podstranice), ili odabrati prikazivanje samo na naslovnoj stranici, odnosno samo na vijestima iz jedne od rubrika (sport, gospodarstvo, lifestyle, automobili, kultura…).
Za precizne ponude za oglašavanje na željenoj poziciji i za željenu količinu prikazivanja molimo pošaljite upit našem odjelu marketinga na mail: lugprozor1@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar