Uslovi korištenja - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Uslovi korištenja

AUTORSKA PRAVA
lug-prozor.info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Osim autorskog sadržaja portala, na našem se objavljuju i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava ili navođenja izvora, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
SADRŽAJ I USLUGE
lug-prozor.info zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu lug-prozor.info se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. Sav sadržaj koristite na Vašu odgovornost, i portal lug-prozor.info ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na našem portalu.
IZMJENE USLOVA KORIŠTENJA
www.lug-prozor.info zadržava pravo izmjene uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Nema komentara:

Objavi komentar