O Nama - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

O Nama

Historija

Portal www.lug-prozor.info je nezavisni i neprofitni informativni portal, nastao u martu 2016. godine kao lug-info.blogspot.ba, da bi u maju 2019. godine preimenovan u www.lug-prozor.info - s ciljem širenja najvažnijih vijesti sa našeg područja i Bosne i Hercegovine.

Sadržaj

Na portalu www.lug-prozor.info  nastojimo tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitaoce o najvažnijim i najnovijim vijestima sa našeg područja, te Bosne i Hercegovine. 
Portal lug-prozor.info je nezavisni internet medij u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija.

Posjećenost

Prema podacima Google Analyticsa za prošlu 2019. godine,  naš portal zabilježio je 72 hiljade posjeta, što u odnosu na prethodnu godinu predstavlja 18 hiljada posjeta više.


Najveći broj posjeta naš portal zabilježio je iz Bosne i Hercegovine (48,4 hiljade), SAD (5,66 hiljada), Njemačka (2,82 hiljade), Austrija (1,3 hiljade), Ostalo (nepoznato, 3,3 hiljade posjeta).

Napomenut ćemo da smo u 2019. godini zabilježili i posjete iz Švedske,Slovenije, Francuske,Rusije, Italije, Ukrajine... pa čak i iz Indije i Australije.


U nastavku Vam donosimo pregled broja posjeta kao i pregled posjeta po područjima:

Pregled najčitanijih postova u 2019. godini na našem portalu:

Oglašavanje


Za sve oblike oglasa, javite nam se na našu e-mail adresu: lugprozor1@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar