Načelnik općine Prozor potpisao ugovore s korisnicima subvencije rješavanja stambenog pitanja mladih - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Načelnik općine Prozor potpisao ugovore s korisnicima subvencije rješavanja stambenog pitanja mladih

Share This


Načelnik općine Prozor, Jozo Ivančević,  potpisao je danas ugovore s korisnicima subvencije rješavanja stambenog pitanja mladih u općini Prozor.

Ranije je u objavljena i preliminarna lista s popisom kandidata koji su ispunili uslove za subvencionicanje, a na listi se našlo 15 korisnika koji su ispunili sve uslove te prema broju bodova postali korisnici subvencije.

FOTO: Ramski Vjesnik

Ove godine je za subvencije izdvojeno 124.000,00 KM, dok je tokom Javne rasprave o Proračunu općine Prozor za 2022. godinu najavljeno povećanje sredstava koja će se izdvojiti za navedenu subvenciju na 200.000,00 KM, a broj korisnika će biti povećan s 15 na 30.

Popis kandidata koji su ispunili uvjete za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih: Ilija Jurić, Tadija (Bože) Džolan, Davorka Džolan, Ivana Bešker, Ibro Hasanagić, Josipa Ostojić, Marina Rajič, Ante Baketarić, Darijo Miličević, Josip Baketarić, Džanan Mahmutbegović, Sead Berić, Ruža Jurić, Marina Anić i Karolina Pavković.
Izvor fotografija: Ramski Vjesnik

Nema komentara:

Objavi komentar