Zmajevi večeras love dobar rezultat u Ukrajini, susret prenosi 12 TV kanala - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Zmajevi večeras love dobar rezultat u Ukrajini, susret prenosi 12 TV kanala

Share This

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će u Lavovu igrati susret osmog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.


Naša selekcija se pobjedom u Kazahstanu (2:0) vratila u borbu za plasman u baraž, a upravo je Ukrajina glavni rival Zmajevima.


Ukrajinci imaju dva boda više, ali i utakmicu više od naše selekcije. U slučaju pobjede, Zmajevi bi imali veliku prednost pred završetak kvalifikacija i velike šanse da izbore baraž.


Dobra vijest za selektora Ivayla Peteva je što će imati veći izbor igrača u odnosu na duel u Nur-Sultanu, jer su u Lavov stigli Sanjin Prcić, Elvis Sarić, Dennis Hadžikadunić i Dario Đumić, kojim kazahstanske vlasti nisu odobrile vize.


Susret Ukrajina - Bosna i Hercegovina se igra danas u Lavovu od 20:45 sati, a prema raspoloživim podacima putem satelitskih i internet platformi utakmicu prenositi sljedeći kanali:


beIN Connect MENA (Internacionalni)

beIN Sports MENA Premium 4 (Internacionalni)

beIN Sports MENA Premium 6 (Internacionalni)

DAZN Deutsch (Njemačka)

Futbol 1 HD (Ukrajina)

Nova BH (BiH)

S Sport 1 (Turska)

S Sport + online (Turska)

Sky Sports *RED button (Internacionalni)

SportKlub 3 (Slovenija)

Telekanal (Ukrajina)

ViaPlay (Finska)

Nema komentara:

Objavi komentar