Peta godina rada našeg portala: Hvala Vam na povjerenju! - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Peta godina rada našeg portala: Hvala Vam na povjerenju!

Share This

 


Peta godišnjica postojanja portala Lug-Prozor.info

Mjesec mart je mjesec u kojemu naš portal obilježava godišnjicu svog postojanja, i to već pet godina unazad.

U pet godina  našeg rada imali smo više stotina hiljada posjeta na našem portalu i Facebook stranici.

 Ovdje ubrajamo i prenošenje tekstova iz bespuća društvenih mreža, a gdje smo se trudili da istaknemo ono što mediji u Bosni i Hercegovini i dijaspori zanemaruju, a svakako sadrži kvalitet, hrabrost, originalnost i neku vrstu bitnosti. Iza nas ne stoji, i nikada neće stajati ni jedna politička opcija, niti marketing agencija.


Portal www.Lug-Prozor.info je nezavisni i neprofitni informativni portal, nastao u martu 2016. godine kao lug-info.blogspot.ba, da bi u maju 2019. godine preimenovan u www.lug-prozor.info - s ciljem širenja najvažnijih vijesti iz Luga, općine Prozor/Rama i Bosne i Hercegovine.


Na portalu www.lug-prozor.info  nastojimo tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitaoce o najvažnijim i najnovijim vijestima sa našeg područja, te Bosne i Hercegovine. 

Portal lug-prozor.info je nezavisni internet medij u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija.


Hvala Vam što ste uz nas već 5 godina, i nadamo se da ćete biti i u buduće! 

Portal www.Lug-Prozor.info

Nema komentara:

Objavi komentar