Vremenska prognoza: u Prozoru i BiH oblačno sa slabim snijegom - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Vremenska prognoza: u Prozoru i BiH oblačno sa slabim snijegom

Share This

 


Vremenska prognoza za Prozor

U narednim danima u Prozoru se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa mogućim slabim snijegom.


U ponedjeljak se u našoj općini očekuje oblačno vrijeme sa slabim snijegom i kišom u toku dana. Dnevna temperatura kretat će se od 1 do 3 stepena. U toku večeri očekuje se oblačno vrijeme.


U utorak se u našoj općini očekuje umjereno oblačno vrijeme tokom cijelog dana. Dnevne temperature od -5 do 3 stepena.


U srijedu nas očekuje umjereno oblačno vrijeme, bez padavina, dok je u četvrtak moguć slab snijeg i susnježica u toku dana. Dnevna temperatura od -2 do 3 stepena.


Vremenska prognoza za BiH

Sutra se u našoj zemlji prije podne očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku dana oblačno. U jutarnjim satima u većem dijelu Bosne, na sjeveru i sjeverozapadu Hercegovine slab snijeg. Ponegdje na jugu Hercegovine može biti i slabe kiše. U drugom dijelu dana i tokom noći kiša na jugu Hercegovine, a u ostatku zemlje snijeg ili susnježica. Očekivana količina padavina uglavnom između 5 i 15, lokalno do 25 l/m2. Vjetar slab do umjeren jugoistočni, u večernjim satima u skretanju na sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od -8 do -1, na jugu od 0 do 5, a dnevna od -1 do 5, na jugu od 5 do 9 °C.


U utorak 26.01.2021., u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini veći dio dana sunčano uz umjerenu oblačnost. Povremen i slab snijeg je moguć u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od 0 do 5, a dnevna od -3 do 3, na jugu od 3 do 8 °C.


U srijedu 27.01.2021., u centralnim i istočnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku naše zemlje uglavnom sunčano. Jutarnja temperatura od -8 do -2,na jugu od -1 do 3, a dnevna od -1 do 4, na jugu od 2 do 7 °C.


U četvrtak 28.01.2021., umjereno do pretežno obklačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -9 do -3, na jugu od -2 do 2, a dnevna od 1 do 5, na jugu od 4 do 9 °C.

Nema komentara:

Objavi komentar