Vremenska prognoza: Sutra pljuskovi i grmljavina, u nedjelju i do 40 stepeni - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Vremenska prognoza: Sutra pljuskovi i grmljavina, u nedjelju i do 40 stepeni

Share This

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA

Sutra se u BiH prije podne očekuje pretežno sunčano vrijeme, a od sredine dana naoblačenje  sa zapada prema istoku.U poslijepodnevnim i večernjim satima  očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina  u Bosni. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 34, na jugu zemlje do 36 stepeni.

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK

U Hercegovini sunčano, a u Bosni pretežno oblačno vrijeme prije podne, a poslije podne se očekuje razvedravanje. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19 stepeni, na jugu zemlje do 24 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33, na jugu zemlje do 37 stepeni.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU

Loading..
U subotu u Hercegovini također sunčano. U Bosni se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama će biti magle. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 21 stepeni, na jugu zemlje i do 26 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 37, na jugu zemlje do 39 stepeni.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDJELJU

U nedjelju nas očekuje pretežno sunčano i toplo vrijeme uz malu oblačnost u Hercegovini. U Bosni većinom umjereno oblačno. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 22 stepeni, na jugu zemlje do 27 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 33, na jugu zemlje od 36 do 40 stepeni.

Izvor: www.lug-prozor.info  Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na lugprozor1@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar