Besplatne reklame na našem portalu za domaće privrednike: Podržavamo domaće! - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Besplatne reklame na našem portalu za domaće privrednike: Podržavamo domaće!

Share This

 
Poštovani čitaoci i pratioci portala Lug-Prozor.info;


budući da krizna situacija uzrokovana pandemijom COVID-19 kao i ograničavanje kretanja još uvijek traje, stvara posljedice domaćim privrednicima, a samim tim i pad prodaje koji najviše pogađa male preduzetnike i zanatlije, motivisali su nas da budemo društveno odgovorni tako što ćemo za domaće privrednike, zanatlije, preduzetnike, male porodične firme... ponuditi besplatnu reklamu. 


Bit će to naš doprinos da zajedno ublažimo krizu nastalu zbog pandemije korona virusa. Ujedno, na ovaj način želimo proslaviti i petu godišnjicu našeg postojanja i rada.


U želji da iskoristimo posjećenost našeg portala, koji je izuzetno čitan u Prozoru i okolini, ali i u BiH i inostranstvu, kao i da dodatno motivišemo domaće privrednike, proizvođače, domaće firme, odlučili smo da ponudimo besplatne reklame i objave kao i pomoć pri izradi istih.


KO SE MOŽE PRIJAVITI?


Na ponudu za besplatne reklame mogu se javiti sve zanatlije, preduzetnici, poljoprivredna gazdinstva, male porodične firme kao i kreatori rukotvorina iz Prozora i okoline.


NA KOJI NAČIN SE PRIJAVITI?


1. Potrebno je da nas kontaktirate na našoj FACEBOOK STRANICI (KLIK), na našem INSTAGRAM PROFILU (KLIK), ili na jedan od naših e-mail adresa: lugprozor.info@gmail.com ili lugprozor1@gmail.com ,  ili putem kontakt forme na našem sajtu (KLIK OVDJE).


Prilikom kontaktiranja, potrebno je da ukratko navedete čime se bavite, te navedete neki kontakt na koji Vas možemo kontaktirati radi izrade reklame.


ŠTA KONKRETNO NUDIMO? :)

Oni koji budu zainteresovani, besplatno dobijaju reklamu, odnosno promo-reklamnu objavu na našem portalu i našim društvenim mrežama.

Sve detalje možete dobiti ukoliko nas odlučite kontaktirati.

Vaš portal

www.Lug-Prozor.info

Prozorski internet portal

Nema komentara:

Objavi komentar