Tragedija u Posušju: Osmero mladih izgubilo život od posljedica gušenja plinom - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Tragedija u Posušju: Osmero mladih izgubilo život od posljedica gušenja plinom

Share This

 

U općini Posušje, na lokalitetu Tribistovu, dogodila se nezapamćena tragedija. Prema prvim informacijama iz policije, više osoba pronađeno je mrtvo u kući.


Prema prvim informacijama, riječ je navodno o osam mlađih osoba. Sumnja se na gušenje plinom, ali ta informacija još zvanično nije potvrđena.


Policija će tek obaviti uviđaj.


- Mi idemo na lice mjesta. Uradit će se uviđaj, u pitanju je više osoba. To je ono što vam u ovom trenutku mogu reći – kazao je za Faktor Borislav Čuljak, dežurni tužilac.


Prema nezvaničnim informacijama radi se o mlađim osobama a prosjek godina je od 18 do 20 godina.


Informaciju da ima mrtvih potvrdila je i Uprava civilne zaštite Zapadnohercegovačkog kantona.


- Nezapamćena tragedija u Tribistovu (Općina Posušje). Osmero mladih izgubilo život od posljedica gušenja plinom - naveli su iz Civilne zaštite, piše FAKTOR.


Kao što je već poznato preminule osobe su imale između 18 i 19 godina, a beživotna tijela su pronašle osobe iz obližnje vikendice gdje su također mladi proslavljali Novu godinu.


Prema pisanju Večernjeg lista preminuli su Ivan Miličević (rođen 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Posušje), Stipe Romić (rođen 2001. u Posušju nastanjen u Poklečanima, Posušje), Mirela Rezo rođena 2001. u Švicarskoj, nastanjena u Posušju), Žana Pavković, rođena 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje), Mia Soldo (rođena 2001. u Splitu, nastanjena u Sutini, Posušje), Stipe Pavković (rođen 2001. u Mostaru, nastanjen u Vrpolju, Posušje) Marija Pavković (rođena 2001. u Splitu, nastanjena u Vrpolju, Posušje), Stjepan Jukić (2001. u Mostaru, nastanjen u mjestu Batin, Posušje).

Nema komentara:

Objavi komentar