Analiza rada našeg portala: U 2020. smo zabilježili 60 hiljada posjeta korisnika više nego 2019. godine, hvala Vam! - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Analiza rada našeg portala: U 2020. smo zabilježili 60 hiljada posjeta korisnika više nego 2019. godine, hvala Vam!

Share This

U prehodnoj godini, nezavisni i neprofitni informativni web portal www.lug-prozor.info zabilježio je preko 130  hiljada posjeta korisnika, što u odnosu na prethodnu godinu predstavlja gotovo 60 hiljada posjeta više. Podaci su prikupljeni preko platforme Google Analytic, i to za period 01.01.2020. - 31.12.2020.


Budući da smo mali, nezavisni i neprofitni portal, za nas i ovaj broj, od preko 130  hiljada pojedinačnih posjeta našoj stranici, predstavlja veliki uspjeh.


Kada su u pitanju stranice, tj. linkovi vijesti, možemo reći da smo ostvarili nekoliko stotina hiljada ostvaranja linkova sa našeg web portala!


Kada su u pitanju zemlje posjetilaca korisinika,najviše ih je iz Bosne i Hercegovine (preko 7,5 hiljada korisnika), zatim SAD (preko 2,8 hiljada korisnika), Njemačke (618 korisnika), te Austrije, Hrvatske, Švedske, Slovenije, a sve je prikazano na donjoj slici:


Kada su u pitanju gradovi korisnika, najviše ih je iz Prozora ( preko 4,2 hiljade), Sarajeva (preko 2,4 hiljade), a ostalo možete pogledati na donjoj fotografiji:

ŠTA SE NAJVIŠE ČITALO NA NAŠEM PORTALU U 2020. godini?

Na našem portalu se, u 2020. godini, najviše su se čitale vijesti vezane uz koronavirus, ali i lokalne Izbore 2020. godine. Popis najčitnaijih 10  vijesti Vam donosimo u nastavku:Operativni sistemi korisnika tokom posjeta našoj stranici:Na kraju Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju, i nastavljamo dalje zajedno, informisati Vas i sve naše čitaoce! 
Sretnu i uspješniju Novu 2021. godinu želi Vam ekipa portala Lug-Prozor.info!

Nema komentara:

Objavi komentar