FOTO: Ekipa iz Prozora isporučila namirnice za korisnike Zavoda u Pazariću - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

FOTO: Ekipa iz Prozora isporučila namirnice za korisnike Zavoda u Pazariću

Share This


 

Ekipa sačinjena od nekoliko zaposlenika Društva „Javni prijevoz“ d.o.o. iz Prozora prethodnih dana je organizovala akciju prikupljanja namirnica za potrebe štićenika Javne ustanove „Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine“ Pazarić. 


Akcija je osim zaposlenika spomenute firme proširena i na njihove prijatelje, komšije i poznanike, te se u proteklih nekoliko dana skupila poprična količina namirnica i novčanih sredstava, od kojih su opet kupljene najpotrebnije stvari za korisnike, a sve to je danas i isporučeno u Pazarić.


Ekipa se ovim putem zahvaljuje svima koji su uzeli učešće u ovoj humanoj akciji, te se nadaju kako će u saradnji sa koordinatoricom za donacije iz Zavoda, Sabinom Čajić ova priča biti nastavljena i u narednim godinama, u nekim većim kapacitetima, za koje već postoje određene ideje i dogovori, a sve kako bi se štićenicima koliko je to moguće olakšali uslovi svakodnevnog življenja.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici:

Nema komentara:

Objavi komentar