Vremenska prognoza:Sljedeće sedmice zahlađenje,kiša,moguć snijeg - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Vremenska prognoza:Sljedeće sedmice zahlađenje,kiša,moguć snijeg

Share This
Naredne sedmice u Bosni i Hercegovini se očekuje osjetno snižavanje temperatura, te pretežno oblačno vrijeme sa kišom i mogućim snijegom na planinama. U nastavku pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje naredne sedmice:

U ponedjeljak, 28.10.2019. godine, očekuje se pretežno sunčano vrijeme, a od poslijepodnevnih sati i naoblačenje sa sjeverozapada. Jutarnje temperature između 1  i 6, a dnevne između 20 i 25 stepeni.

U utorak, 29.10.2019. godine, oblačno vrijeme sa kišom u Bosni u drugoj polovini dana;  a u Hercegovini moguća slaba kiša. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnje temperature između 4 i 9, na jugu do 12 stepeni. Dnevne temperature između 11 i 22 stepena.

U srijedu, 30.10.2019. godine, u Bosni i Hercegovini se očekuje oblačno vrijeme sa kišom i snijegom na planinama prije podne, dok se poslije podne očekuje postepeni prestanak padavina. Jutarnje temperature od 3 do 7, na jugu najviše do 13 stepeni. Dnevne temperature između 5 i 9, na jugu od 13 do 17 stepeni.

U četvrtak, posljednjeg dana u mjesecu oktobru, očekujemo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnje temperature između 0 i 4, na jugu do 10 stepeni. Dnevne temperature između 6 i 11, a na jugu od 13 do 17 stepeni.

Vremenska prognoza za Prozor:
Izvor: www.lug-prozor.info  Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja. Kontaktirajte nas na lugprozor1@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar