Potencijalna lista korisnika finansijske pomoći - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Potencijalna lista korisnika finansijske pomoći

Share This

 

U skladu sa Uredbom o mjerama finansijske pomoći obrtima i ostalim samostalnim djelatnostima u Federaciji Bosne i Hercegovine u cilju ublažavanja negativnih posljedica pandemije COVID-19 ("Službene novine Federacije BiH", br. 87/21; 89/21 isp i 90/21 isp), a nakon proteka 15 dana od objave Preliminarne liste korisnika finansijske pomoći dana 10.11.2021.godine, Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta obavještava obrte i ostale samostalne djelatnosti, da objavljuje POTENCIJALNU LISTU korisnika finansijske pomoći na internet stranicama Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Vlade Federacije BiH dana 03.12.2021.godine.


U roku od 8 dana od dana objave Potencijalne liste korisnika finansijske pomoći,vlasnici obrta i ostalih samostalnih djelatnosti mogu podnijeti pismeni prigovor Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta na adresu:


dr.Ante Starčevića bb (Hotel Ero), Mostar, uz adekvatne dokaze (npr. potvrda o izmirenim obavezama od Porezne uprave Federacije BiH i to u originalnom primjerku ili ovjerenoj kopiji i sl.).


Osnovani prigovori biti će uvaženi, a podneseni prigovori bez priloženih dokaza biti će odbačeni.


Potencijalnu listu pogledajte u nastavku:

https://finpomoc2021.fmrpo.gov.ba/?#/public/pretrage/

Nema komentara:

Objavi komentar