Policijski izvještaj: Provala u vikendice, svađa sa suprugom... - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Policijski izvještaj: Provala u vikendice, svađa sa suprugom...

Share This

 

U izvještaju o stanju sigurnosti na području Policijske uprave Konjic za period od 22. 11. do 29. 11. 2021. stoji sljedeće: 


>Kriminalitet: 9

-PS Konjic: 4

-PS Jablanica: 3

-PS Prozor: 2


>Javni red i mir: 1

-PS Konjic: 1

-PS Jablanica: 0

-PS Prozor: 0


>Saobraćaj: 10

-PS Konjic: 3

-PS Jablanica: 2

-PS Prozor: 5


>Povrijeđeni: 3

-PS Konjic: 2

-PS Jablanica: 1

-PS Prozor: 0


Karakteristični događaji iz oblasti kriminaliteta:


22. novembra 2021.


M. T. (1958.) iz Prozora, prijavio da je tokom noći od strane NN počinioca u mjestu Luke - Gračac provaljeno u dvije vikendice u vlasništvu prijavitelja i njegovog brata I. T. (1970.) iz Prozora. 

Na licu mjesta utvrđeno da su s vikendice u vlasništvu prijavitelja otuđena PVC ulazna vrata i jedan prozora, kao i trimer marke "Alpina", dok su iz vikendice I. T. otuđeni razni dijelovi od freze nepoznate marke. 


26. novembra 2021.


A. Š. (1984.) iz Prozora, prijavio da je u porodičnoj kući u Ulici Matije Gupca bb prilikom svađe sa suprugom Z. Š. između njih stala njegova majka Š. Š. koju je odgurnuo te je prilikom pada na pod zadobila tjelesne ozljede.

 Patrola policije je istog dovela u policijsku postaju gdje alkotestom utvrđeno 1.93 g/kg alkohola u organizmu te je lišen slobode i zadržan do otriježnjena. 


Rukovodilac OC-e PU

Ml. Insp. Kadić Ismail

Nema komentara:

Objavi komentar