VIDEO: Dodik nastavlja ponižavati i sebe i državu: U Predsjedništvo doveo harmonikaša pa nazvao mamu - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

VIDEO: Dodik nastavlja ponižavati i sebe i državu: U Predsjedništvo doveo harmonikaša pa nazvao mamu

Share This

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, kako je i najavio prošle sedmice, danas je u svoj kabinet doveo harmonikaša.


Oko sebe je okupio saradnike među kojima su njegov savjetnik Radovan Kovačević i državni ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac.


Ovakav neozbiljan potez Milorada Dodika je samo još jedan ponižavajući u nizu onih kakve povlači posljednjih mjeseci s ciljem ismijavanja i blaćenja institucija Bosne i Hercegovine.


Kako se može vidjeti na snimku, dok harmonikaš svira, a ostali pjevaju i piju žestoko piće, Dodik je nazvao svoju majku i otpjevao joj pjesmu Šabana Šaulića "Raširi ruke o majko stara", a pjevalo se i "Srpkinja je mene majka rodila" i "Romanija".


Snimak ovog sijela u Dodikovom kabinetu BiH nastao je uoči današnje 22. redovne sjednice Predsjedništva BiH, koja neće biti otvorena za javnost.


Lider SNSD-a ranije je najavio da će glasati protiv svih prijedloga na današnjoj sjednici i odluka Predsjedništva BiH i tako nastaviti bojkot rada institucija.


Treba istaći da je harmonikaš stigao i otišao službenim automobilom, dakle onim koji je kupljen novcem građana Bosne I Hercegovine i koji se koriste, očito, za lične hirove bh. političara.


KLIX

Nema komentara:

Objavi komentar