Policijski izvještaj: Ukraden iPhone, bespravna sječa šume, provala u kuću... - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Policijski izvještaj: Ukraden iPhone, bespravna sječa šume, provala u kuću...

Share This


 U izještaju o stanju sigurnosti na području Policijske uprave Konjic za razdoblje od 16.08.2021. do 23.08.2021. stoji sljedeće: 


>Kriminalitet: 13

-PS Konjic: 6

-PS Jablanica: 2

-PS Prozor: 5


>Javni red i mir: 7

-PS Konjic: 4

-PS Jablanica: 3

-PS Prozor: 0


>Promet: 12

-PS Konjic: 6

-PS Jablanica: 5

-PS Prozor: 1


>Ozlijeđeni: 0

-PS Konjic: 0

-PS Jablanica: 0

-PS Prozor: 0


Karakteristični događaji iz oblasti kriminaliteta za područje naše općine:


16.08.2021.


S.I. (1961.) iz Šćipa, općina Prozor-Rama je prijavio da mu je tijekom proteklih deset dana od strane O.B. (1959.) iz Šćipa izvršena bespravna sječa i odvoženje nepoznate količine hrastovih drva za ogrjev. Patrola policije je obavila očevid i utvrdila da je posječeno i odvezeno oko 20 metara prostornih hrastovih drva, o čemu je obaviješten djelatnik Šumarije Prozor-Rama.


19.08.2021.


S.Č. (1961.) prijavio u Policijsku postaju Prozor-Rama da mu je S.I. tokom prethodnih noći zapalio tri stoga sijena na parceli Zabrist koja se nalazi iznad sela Šćipe.


A.U. (1964.) je došla u Policijsku postaju Prozor-Rama i prijavila da je NN počinitelj provalio u njenu kuću u Ulici kralja Tomislava na način da je odvalio prozor na ulaznim vratima, a iz kuće nije ništa otuđeno.


I.M. (1988.) putem telefona dojavila da je NN počinitelj razbio prozor i provalio u kuću vlasništvo F.M. koja se nalazi u Ulici Dive Grabovčeve, a da iz kuće nije ništa otuđeno.


22.08.2021.


M.S. (1968.) prijavio da mu je od strane NN počinitelja otuđen mobilni telefon marke „iPhone“, dok se nalazio u društvu više osoba u mjestu Škrobućani, općina Prozor- Rama.


Ostali događaji: 


D.N. (1992.) iz Družinovića, šef DVD „Rama“ iz Prozora je dojavio da je došao do saznanja da je u jutarnjim satima u mjestu Gmići M.P. (1957.) iz Prozora vršio paljenje suhe trave na svojoj parceli i da je tijekom tog paljenja vatra izmaknula kontroli i proširila se. Prijavilac dalje navodi da su djelatnici DVD „Rama“ izišli na teren i lokalizovali požar koji su u popodnevnim satima ugasili. 


Rukovoditelj OC PU Konjic


Ml. Insp. Kadić Ismail

Nema komentara:

Objavi komentar