Održana osma sjednica Općinskog vijeća Prozor: Ugostiteljski objekti mogu raditi do 2h - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Održana osma sjednica Općinskog vijeća Prozor: Ugostiteljski objekti mogu raditi do 2h

Share This

FOTO: Ramski vjesnik // Osma sjednica OV Prozor

 

Osma sjednica Općinskog vijeća Prozor za  održana je danas  u sali za sastanke HE "Rama" u Prozoru, sa početkom u 10 sati.


Vijećnici su primili izvještaje i informacije prema priloženom dnevnom redu, a između ostalog i

 Izvještaj o radu Doma zdravlja ,Rama" Prozor — Rama za 2020. godinu, izvještaj o zimskom održavanju lokalnih i nekategorizovanih cesta na području općine Prozor - Rama, sezona 2020/21,  informacije o stanju i razvojnim mogućnostima turizma na području općine Prozor -Rama,  o stanju i zaštiti okoline na podrućju općine Prozor -— Rama, o stanju lokalnih i nekategorizovanih puteva na području općine Prozor  Rama,  o stanju u oblasti primarne zdravstvene zaštite građana na području općine Prozor -— Rama za 2020.godinu, te informaciju o budžetskih korisnika o korištenju budžetskih sredstava u 2020. godini.


Također, donesen je i poseban Zaključak kojim se omogućava produžen rad ugostiteljskih objekata iz oblasti restorana i barova do 2:00h u danima vikenda, tokom ljetnog razdoblja. 

Nema komentara:

Objavi komentar