Općina Prozor-Rama potpisala Ugovor za izgradnju novog vrtića - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Općina Prozor-Rama potpisala Ugovor za izgradnju novog vrtića

Share This

 

Potpisan je Ugovor o izvođenju radova na izgradnji objekta dječjeg vrtića u Prozoru na lokaciji između Splitske ulice i Rama-Tex-a. Ugovorna cijena za izvođenje radova iznosi 2.485.501,46 KM (bez PDV-a). Ugovor je u ime Općine Prozor-Rama potpisao načelnik dr. Jozo Ivančevič, a u ime izvođača vodećeg člana grupe ponuditelja “A3” d.o.o. iz Širokog Brijega i izvođača “Komgrad” d.o.o. direktor Josip Kožul.


“Investitor je Općina Prozor-Rama u cijelosti, vrtić će se graditi prema ugovorenoj cijeni. S tvrtkom A3 iz Širokom ćemo zajednički ići u izgradnju. U projekt smo išli znajući da je kapacitet postojećeg vrtića jednostavno nedostatan. Bit će to veći vrtić i prema boljem standardu”, rekao je za Ramski Vjesnik načelnik općine dr. Jozo Ivančević.


Rok izvođenja radova je 365 kalendarskih dana od dana uvođenja Izvođača u posao. Izvođač ima pravo na produljenje navedenog roka jedino u slučaju više sile. Izvođač će biti odgovoran za osiguranje prostora i opreme za rad na gradilištu.


U ime vodećeg člana grupe ponuditelja, tvrtke A3, direktor Josip Kožul je, osvrnuvši se na radnu snagu i izvođenje radova izjavio: “Imamo dobru suradnju s općinom, zajedničkim snagama radimo sve ugovorene projekte. Koristeći domaću radnu snagu i kapacitete u općini. Također, gotovo 60 ljudi je ionako zaposleno u tvrtki A3, pa nemamo namjeru dovoditi ljude sa strane kada je u pitanju izvođenje bilo kakvih radova.”

Foto: Josip Kožul – A3 d.o.o.

Izvor: Ramski Vjesnik

Nema komentara:

Objavi komentar