BAJRAMSKA ČESTITKA PREDSJEDNIKA OPĆINSKOG VIJEĆA PROZOR IBRE PLECIĆA - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

BAJRAMSKA ČESTITKA PREDSJEDNIKA OPĆINSKOG VIJEĆA PROZOR IBRE PLECIĆA

Share This


 

Predsjednik Općinskog vijeća Prozor, Ibro Plecić, uputio je Bajramsku čestitku:

"Povodom nastupajućeg muslimanskog praznika Ramazanskog Bajrama, svim muslimanima naše općine, Bosne i Hercegovine i dijaspore upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da nadolazeće mubarek dane Bajrama svi zajedno dočekamo u zdravlju i rahatluku, u krugu svojih porodica, komšija i prijatelja. 


Pomozimo jedni drugima, zbližimo se i zajedništvom popravimo stanje u našoj lokalnoj zajednici te Bosni i Hercegovini. I ovaj Bajram dočekajmo kao vjerničku radost i kao nagradu za sve naše ibadete i odricanja u mjesecu Ramazanu. 


Također, obilježimo i Dan šehida, koji se sada već po tradiciji obilježava drugi dan Bajrama. Posjetimo naše šehitluke, oživljavajući na taj način sjećanje na žrtvu naših najboljih sinova i kćeri koje nikako i nikada ne smijemo zaboraviti. U danima Bajrama budimo dostojanstveni, ne odstupajući od naše lijepe islamske bošnjačke tradicije."

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Predsjednik OV-a Prozor
Ibro Plecić

Nema komentara:

Objavi komentar