Prozor: Dvije osobe privedene zbog krađe u kafiću, jedna zbog droge - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Prozor: Dvije osobe privedene zbog krađe u kafiću, jedna zbog droge

Share This

 15.02.2021.godine oko 23,00 sati u PS Prozor obratila se A.R. iz G.Vakufa i prijavila da joj je u caffe baru „Centar“ u Ul.K.Tomislava u Prozoru ukradena torba sa novcem i dokumentima. 


Ista je izrazila sumnju na vlasnika caffe bara i jednog gosta. Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije koji su tom prilikom pronašli torbu u šanku navedenog objekta i jedan dio novca. 


Lica A.K. i M.B. su lišena slobode a o svemu je upoznat tužilac.


15.02.2021.godine oko 09,00 sati patrola policije PS Prozor je u mjestu Mostac  izvršila kontrolu lica I.M.(1977) iz Jablanice  koji je tom prilikom patroli policije dobrovoljno predao jedan joint , jedan pvc smotuljak sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

 Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama PS radi kriminalističke obrade a o svemu je upoznat tužilac, stoji u izvodu iz biltena dnevnih događaja HNK za protekla 24 sata.

www.Lug-Prozor.info

Nema komentara:

Objavi komentar