Čak 15 novih slučajeva koronavirusa u Prozor-Rami - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Čak 15 novih slučajeva koronavirusa u Prozor-Rami

Share This

 

Jučer je u Prozor-Rami testiran 21 pacijent od čega je 15 pozitivnih slučajeva na infekciju covid-19, doznali smo u Domu zdravlja Rama. Od 3 retestirana nalaza, dva pacijenta su još uvijek pozitivna dok je jedan negativan, a još jedan nalaz je u obradi.


Stoga su iz Doma zdravlja upozorili na pridržavanje svih epidemioloških mjera, piše Radio Rama.


Dom zdravlja Rama iznova poziva građane na oprez i pridržavanje svih propisanih mjera zaštite – držanja distance, nošenja maske u zatvorenom javnom prostoru, kao i čestog, temeljitog pranja ruku, održavanja osobne higijene i higijene prostora.


Mole da svi pacijenti koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu, kao i pacijenti sa simptomima gripe kao što su kašalj, kihanje i otežano disanje NE DOLAZE u prostorije Doma zdravlja Rama BEZ PRETHODNOG KONTAKTIRANJA nadležne službe radi poduzimanja zdravstvenih mjera ukoliko za iste bude potrebe.


Svim ostalim pacijentima napomena da je za bilo kakav pregled, terapiju i uslugu potrebno najaviti svoj dolazak telefonskim putem.


Iz Doma zdravlja Rama mole sve osobe u izolaciji da se pridržavaju propisanih mjera. Sve ostale građane pozivamo na odgovorno ponašanje.


Izvor: RADIO RAMA

Nema komentara:

Objavi komentar