U Prozoru održana završna konferencija "Jačanje turističke prepoznatljivosti općine Prozor-Rama" - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

U Prozoru održana završna konferencija "Jačanje turističke prepoznatljivosti općine Prozor-Rama"

Share This

 

FOTO: lug-prozor.info
U Prozoru je danas održana završna konferencija projekta kojeg provodi Agencija za lokalni razvoj Prozor-Rama, a  kojeg finansira općina Prozor-Rama i Federalno ministarstvo okoliša i turizma Bosne i Hercegovine.


Sam projekat odnosi se na prezentovanje turističkih potencijala kojima raspolaže općina Prozor-Rama.

U rad je puštena i web stranica "Rama Tourism"- Doživi Ramu, koja je nastala upravo kroz projekt " Jačanje turističke prepoznatljivosti općine Prozor-Rama", a koju možete posjetiti klikom OVDJE.


 Cilj projekta jeste ojačati turističku prepoznatljivost općine Prozor-Rama.

FOTO: Radio Rama

Sve informacije možete pronaći na pomenutoj  web adresi, ili putem: 

ramatourism.info@gmail.com

Tel.: +387 36 770 880

FB: https://www.facebook.com/ramatourisminfo

IG: https://www.instagram.com/ramatourisminfo/

FOTO: Radio Rama


U strategiji razvoja Općine Prozor-Rama za razdoblje 2011.-2020. jasno je izloženo kako turistička ponuda nije definirana iako ima potencijala za razvoj turizma. Određene aktivnosti već su urađene (razvoj turističke infrastrukture i promotivne aktivnosti), no turistička ponuda i dalje je ostala nedefinirana i neprepoznata unatoč prirodnim i kulturno povijesnim potencijalima.


 Prezentiranjem turističke ponude napravit će se prvi korak prema brendiranju područja kao mjesta izvanredne prirodne ljepote i mogućnosti aktivnog odmora te kulturno-povijesne baštine što će u konačnici doprinijeti povećanom broju dolazaka gostiju i prepoznatljivosti odredišta.

Nema komentara:

Objavi komentar