FOTO: Radove na Lugu obišla delegacija predvođena načelnikom Jozom Ivančevićem i predsjednikom SDA Prozor Elvedinom Grcićem - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

FOTO: Radove na Lugu obišla delegacija predvođena načelnikom Jozom Ivančevićem i predsjednikom SDA Prozor Elvedinom Grcićem

Share This

 U posjeti radovima na Lugu jučer je boravila delegacija predvođena načelnikom Jozom Ivančevićem i predsjednikom SDA Prozor i zastupnikom u skupštini HNK Elvedinom Grcićem.

Delegacija je obišla radove na izgradnji vodovodne mreže na ovom području, te radove na putu u Donjem Lugu. Radovi na vodovodnoj mreži su u završnoj fazi, završava se i izgradnja rezervoara u mjestu Borak, te bi u narednih 20-tak dana mještani Luga trebali dobiti vodu iz gradskog vodovoda.


Također, i radovi na putu u Donjem Lugu, trasa od uključenja s magistralne ceste M16.2. do mosta na rijeci Rami su u fazi pripreme za asfaltiranje, te se u narednim danima očekuje i asfaltiranje ove dosta značajne trase, koja je bila u jako lošem stanju. Sva četiri značajna kraka puta na tom potezu će biti uređeni i asfaltirani, a dionica je na određenim mjestima i dodatno proširena, te su postavljeni i ivičnjaci.

Sa mještanima je razgovarano o problemima s kojima se susreću, a načelnik je nagovijestio i skoru ugradnju rasvjete, kao i realizaciju još nekih projekata od značaja za mještane Luga.

Izvor fotogtafija: SDA PROZOR


Nema komentara:

Objavi komentar