Vremenska prognoza: Danas pretežno vedro;u Novu godinu sa minusima - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Vremenska prognoza: Danas pretežno vedro;u Novu godinu sa minusima

Share This

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno vedro jutro. Po kotlinama u centralnim i istočnim područjima će biti magle. Prije podne u Bosni povećanje oblačnosti sa sjevera, a poslije podne naoblačenje u Hercegovini. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4°C, na jugu zemlje do 2°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C.

U srijedu, 01.01.2020., u Hercegovini i jugozapadu Bosne vedro. U većem dijelu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar u Bosni slab sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -2°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4°C, na jugu zemlje od 7 do 11°C.

U četvrtak, 02.01.2020., u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno vedro. Po kotlinama u centralnim i istočnim područjima će biti magle. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3°C, na jugu zemlje do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4°C, na jugu zemlje od 7 do 11°C.

U petak, 03.01.2020., u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno vedro. Po kotlinama u centralnim i istočnim područjima moguća je magla. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6°C, na jugu zemlje od 8 do 12°C.

Nema komentara:

Objavi komentar