Olujno nevrijeme pogodilo dijelove BiH, pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Olujno nevrijeme pogodilo dijelove BiH, pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Share This
FOTO:Facebook/Nevrijeme Livno
Snažno olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom i jugom danas je pogodilo Livno.
Olujni vjetar lomio je grane, te je pomicao i kontejnere.

Jak vjetar danas je oborio i kamion na Kupresu, što dovoljno govori o njegovoj jačini.
FOTO:Facebook/Kamion na Kupresu oboren usljed jačine vjetra.
Vremenska prognoza za naredne dane:
U srijedu 13.11.2019., pretežno oblačno vrijeme sa kišom. U većem dijelu Posavine i na sjeveroistoku Bosne uglavnom bez padavina. Intenzivnije padavine se očekuju u zapadnim područjima Bosne i ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jaki udari juga očekuju u zapadnim, ističnim područjima Bosne i u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 9 do 15, na jugu i sjeveroistoku Bosne do 19 °C.

U četvrtak 14.11.2019., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je moguća u Hercegovini, u zapadnim područjima Bosne i ponegdje u Krajini. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 10 do 16, na jugu zemlje do 19 °C.

U petak 15.11.2019., umjereno ili ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 5 do 10, na jugu od 9 do 14, a dnevna od 13 do 19 °C.

U subotu 16.11.2019., umjereno do ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na jugu do 16, a dnevna od 13 do 20 °C, javljeno je iz Federanog hidrometeorološkog zavoda BIH.

Nema komentara:

Objavi komentar