Mostar: Ubijen vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta, policija traga za Sunitom Hindić - Bošnjaković - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Mostar: Ubijen vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta, policija traga za Sunitom Hindić - Bošnjaković

Share This
FOTO:FAKTOR

Nakon što je jutros u mjestu Buna kod Mostara iz pištolja usmrćen Nino Ivanković (55), vlasnik poznate "Vile Ivanković", mostarska policija traga za mlađom ženom za koju se sumnja da se može dovesti u vezu sa ovim slučajem.

Kako nam je nezvanično potvrđeno iz policijskih izvora, traga se za 21-godišnjom Sunitom Hindić-Bošnjaković, koja je u bjekstvu.

Policija je, kako saznajemo, pretresla nekoliko lokacija u gradu, koje se dovode u vezu sa Hindić- Bošnjaković, naselje u kojem živi, te još par lokacija.

Kako smo saznali na mjestu događaja, Hindić-Bošnjaković je često posjećivala objekat gdje je zločin počinjen. Ona je odranije policiji poznata po incidentima, a povezivana je i sa elitnom prostitucijom.

Uviđaj na mjestu događaja je okončan, a tijelo prevezeno u mrtvačnicu. Navodno je Ivanković ustrijeljen s leđa, ali te informacije nisu i zvanično potvrđene.
Tužiteljica koja rukovodi istragom naredila je obdukciju tijela ubijenog.

- Obdukcija je zakazana za sutra. Tragamo za počiniteljem, da li je u pitanju jedna ili više osoba još je rano reći, jer je istraga tek započela. Preduzimamo mjere u cilju otkrivanja počinitelja. Još niko nije priveden - kazala je za FAKTOR.

Nema komentara:

Objavi komentar