Vremenska prognoza za naredne dane: U Bosni umjereno oblačno s kišom, u Hercegovini sunčano - Lug-Prozor.info | Prozorski internet Portal | Internet portal Prozor/Rame

Vremenska prognoza za naredne dane: U Bosni umjereno oblačno s kišom, u Hercegovini sunčano

Share This
U Bosni  će sutrabiti umjereno ili pretežno oblačno vrijeme s maglom po kotlinama. U Hercegovini pretežno sučano.

Poslijepodne doći će do naoblačenja u većem dijelu Bosne što može usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu. U Hercegovini pljuskovi s grmljavinom se očekuje na sjeveru i sjeveroistoku. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 24, a najviša dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 stepeni.
Loading..
U Bosni će u srijedu, 28. augusta, po kotlinama i uz riječne tokove biti s maglom i niskim oblacima. U ostatku zemlje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Poslijepodne naoblačenja u većem dijelu centralne i sjeverozapadne Bosne može usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 25, a najviša dnevna od 28 do 34, na jugu do 36 stepeni.

Loading..
U četvrtak, 29. augusta, u BiH će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne ponegdje u centralnim i sjeverozapadnim područjima Bosne moguć je i kratkotrajni lokalni pljusak. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 26, a najviša dnevna od 28 do 34, na jugu do 36 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Nema komentara:

Objavi komentar